Wijdemeren start met 24-uurs kinderopvang

Geschreven door Redactie

Sinds deze week is Kinderopvang Kidswereld aan de Platanenlaan 3 in Nederhorst den Berg beschikbaar als 24-uurs noodopvang in Wijdemeren voor kinderen van ouders met cruciale beroepen. Kidswereld is voor hen zeven dagen per week, 24 uur per dag open.

Ouders kunnen dus nu ook in de avond, nacht en het weekend gebruik maken van de opvang. Het uitgangspunt is dat zij wel eerst proberen zelf opvang te regelen. Lukt dat niet, dan kan noodopvang aangevraagd worden. De 24-uurs noodopvang is een extra dienst bovenop de dagopvang voor kinderen met ouders in cruciale beroepen, zoals de zorg, het openbaar vervoer of hulpdiensten. Zie voor een overzicht van deze beroepen op www.rijksoverheid.nl.

Meer informatie en aanmelden

Alle kinderen van 0 tot 12 jaar van ouders in cruciale beroepen in Wijdemeren zijn welkom bij Kidswereld, ook als zij hier nog niet eerder kwamen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de noodopvang. Voor meer informatie en aanmelden: www.kinderopvangkidswereld.nl.


Onze Ambassadeurs