Muziek voor kleuters in het Gooi!

Geschreven door Redactie

In september starten weer de nieuwe muzieklessen voor kleuters. Kom naar de Gooische muziekschool en dompel je kind onder in de adembenemende wereld van muziek!

In maar vijftien lessen worden kleuters meegenomen op reis: een treintje ging uit rijden. Iedere week stapt er iemand anders in die de kleuters kan leren over muziek maken. De wijze meester Uil, de fanfare of de sneeuwman zitten omstebeurt in de trein. Ontdek wie er nog meer instappen! Gaat jouw kind mee op reis?


Leerprogramma 

De kinderen leren spelenderwijs hoe zij muziek moeten maken en ontdekken het ideale muzikale gevoel. De lessen lopen uiteen van het leren spelen op een gitaar, blokfluit tot keyboard. De kinderen leren de verschillende klanken, zingen, bewegen op muziek en spelen op de maat. Dit doen ze natuurlijk met allerlei andere kleuters samen. Ze leren dus ook nog andere leeftijdsgenootjes kennen.


Meld je kind aan! 

De cursus “Een treintje ging uit rijden” start op diverse locaties, onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Je kunt je kind aanmelden voor de volgende dagen, tijden of locaties. 


  • Maandag 9 september in Weesp van 15.20 tot 16.00 uur. 
  • Dinsdag 10 september in Weesp van 15.00 tot 15.40 uur.
  • Dinsdag 10 september in Eemnes van 16.00 tot 16.40 uur.
  • Woensdag 11 september in Huizen van 15.50 tot 16.30 uur.
  • Woensdag 11 september in Laren van 14.40 tot 15.20 uur.
  • Vrijdag 13 september in Bussum van 14.30 tot 15.10 uur.
  • Zaterdag 14 september in Bussum van 09.30 tot 10.10 uur.

De cursus bestaat uit 15 lessen voor € 130,-. Aan het einde van de cursus is er een presentatie voor ouders. Na deze cursus is het mogelijk om nog een cursus te volgen. Deze start eind januari/begin februari 2020 en heet “Babar, het olifantje”.


Wil je je kind direct inschrijven? Dat kan! Klik op deze link om doorverwezen te worden naar de officiële pagina. 

Onze Ambassadeurs