Column: Hans Bosklopper

Geschreven door Redactie

2020 Het jaar van gewoon doen!  

December is voor mij een leuke, maar chaotische periode. Een maand van samenzijn, culturele uitstapjes, drie verjaardagen en natuurlijk het optuigen van de kerstboom.  

Bij mij thuis staat begin december namelijk al de kerstboom, ondanks het sinterklaasfeest. Terwijl Dean Martin op de achtergrond zijn bekendste nummer ‘White Christmas’ zingt en ik de boom begin aan te kleden, denk ik zoals ieder jaar terug aan de mooie dingen die er zijn gebeurd en aan de leuke dingen die ik in het nieuwe jaar wil gaan doen.  

Als radiopresentator en columnist van culturele onderwerpen krijg, zie en hoor ik vaak mooie, maar vooral ook verbaasde reacties wanneer beoefenaars van bijvoorbeeld artistieke dansvormen of schilderkunst hun werken laten zien. ‘Kon ik dit ook maar’ is dan ook een veelgehoorde zin van bewonderaars wanneer zij de kunstvorm aanschouwen.  

Mijn persoonlijke culturele ontwikkeling is begonnen op het moment dat ik besloot dat 2015 voor mij het jaar was van GEWOON DOEN! Twee woorden die je ertoe kunnen drijven om je grootste doelen te bereiken, zo ook op cultureel gebied.  

Nederland kan niet vol genoeg zijn met mooie culturele ontwikkelingen. Maar laten we klein beginnen. Laten we starten in Almere. Maak 2020 voor jou ook het jaar van doen, en begin jezelf te ontwikkelen binnen de kunst & cultuur. Het maakt niet uit of dit als professional of als amateur doet. En ben je al actief binnen de kunsten? Nodig dan een ander uit en help zo mee de verschillende culturele kunststromen binnen Almere te vergroten! 

Want door GEWOON TE DOEN ontdek jij ook je innerlijke kunstenaar! 


Onze Ambassadeurs