18 november worden de werkzaamheden aan Oud-Loosrechtsedijk hervat

Geschreven door Redactie

Op maandag 18 november zullen de werkzaamheden aan het Oud-Loosrechtsedijk worden gevat.

In slechts vier maanden worden er twee nieuwe wegen ingericht tussen de rotonde met  de ’s-Gravelandsevaartweg en de rotonde met de Molenmeent. 

Gemeente Wijdemeren moest kort na de start van de werkzaamheden in 2018 stoppen met het werk vanwege kwetsbre waterleidingen onder de weg. In de afgelopen periode is er nader onderzoek verricht en is er een nieuw inrichtingsplan opgesteld. 

Bereikbaarheid

De dijk zal tijdens de werkzaamheden alleen toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer. Om overlast de voorkomen wordt de dijk alleen in de weekenden volledig afgesloten. Dit zal maximaal zes weekenden doorgaan. Voor de bedrijven die gevestigd zitten aan de dijk, zal de weg toegankelijk blijven. 


Onze Ambassadeurs