Kunstmakkers: voor kunstenaars van 6 t/m 10 jaar

Geschreven door Redactie

Gaat jouw kind aan de slag als een echte kunstenaar? Bij het Grafisch Atelier in Hilversum kan jouw kind zijn of haar fantasie te vrije loop!

“Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt” – Pablo Picasso

Over de workshop

De kinderen gaan aan de slag aan de hand van een leuk onderwerp of thema. Ze gaan aan de slag en maken kunstwerken als geen ander! Ze pakken de Lego uit de kast voor Legodruk, gaan unieke prints maken met monotype en snijden een beeld uit met de linosnede. Texturen komen tot leven met de reliëfprint in inkt op papier en we creëren niet alleen tekst, maar ook beeld met de letters in de letterzetterij. Eenmaal ingerold met inkt en onder de pers is het een grote verrassing wat er als beeld zal ontstaan.

In elke les werken ze een thema uit met behulp van een van de vele technieken die deze werkplaats biedt. Aan het einde van deze cursus exposeert het werk in de jeugd expositie van Grafisch Atelier Hilversum!


Meer informatie 

Alle kinderen tussen de 6 en 10 jaar kunnen zich aanmelden voor de kunstworkshop. De activiteit vind elke dinsdag plaatst van 15:00 tot 17:00 uur. Dinsdag 3 september begint de eerste workshop en loopt door t/m 11 februari 2020.

De cursus kost €210,- waarin 15 lessen zitten. De kinderen gaan de slag met de ervaren docente Elise Calamita (www.elisacalamita.com). De curus wordt zowel gegeven in het Nederlands als in het Engels. De cursus gaat door bij minimale aanmelding van 9 deelnemers. Wil jij je kind aanmelden of meer informatie opvragen? Stuur dan een e-mail naar educatie@gahilversum.nl. 

Onze Ambassadeurs