Heb jij de nieuwe editie van Beauty & Lifestyle Magazine al gelezen?

Geschreven door Redactie

Hét Beauty & Lifestyle Magazine van 't Gooi is vorige week uitgekomen. Deze staat weer bomvol leuke interviews, mooie verhalen, heerlijke recepten en andere interessante content. Heb jij hem al gelezen?

Brenda Giltay-Hoff maakt van iedere editie weer een liefdevol cadeautje om te lezen. Ze begint haar voorwoord met "Hallo november, wat ben je koud!" maar gooit daarna een heerlijke warme deken over je heen. Ze laat je o.a. kennis maken met de stoere mannen van Smokey King BBQ, biedt een mooi interview met dokter André, laat je het water in de mond lopen met de fantastische recepten van Gewicht én Voeding in Balans en geeft je inspiratie voor mentale weerbaarheid met Jeannette Boogaard.

Lees hier de november editie van Beauty & Lifestyle Magazine.

Onze Ambassadeurs