Meesterlijk Metaal wil je niet missen

Geschreven door Redactie

Meesterlijk Metaal gaat door!

Nog nooit eerder in Almere gezien! Deze editie van Meesterlijk Metaal hebben we drie knalharde bands die hun Almeerse debuut mogen maken. Maestro, PPTA en Razorblade Messiah staan op zaterdag 4 december op het podium.

Maestro, een pure hardrockband uit het mooie Groningen, Deze gitaar veteranen komen in 2022 met een full-length album maar eerst laten ze hun repertoire horen op ons meesterlijk metaal. Razorblade Messiah is een 4-koppige oldschool metal band, uit Rotterdam, beïnvloed door de grote thrashers uit de jaren ’80. Met een vleugje speed, heavy en power metal. PPTA een genadeloze, snoeiharde trash band geïnspireerd op het Amerikaanse worstelen.

Dit evenement, Meesterlijk Metaal XXXIII, gepland op zaterdag 4 december gaat door! Dat wordt een Meesterlijk Metaal avondje!

Het evenement is wel iets in vorm veranderd, zo opent De Meester een half uur eerder en sluit de bar om 20:00 uur. De Meesterlijk Metaal tijdsplanning zier er als volgt uit: zaal open: 19:00 uur, bar sluit om 20:00 uur, programma begint om 20:15 uur. Je drankjes hoeven niet op te zij n voor 20:00 uur, je kan alleen niet meer bij bestellen.

Verder is het evenement seated, hiervoor zij n voldoende stoeltjes zonder nummer in de zaal geplaatst. Je hebt dus de vrij e keuze waar je gaat zitten. Houd er rekening mee dat zij na het concert geen café functie meer hebben. Na het scannen van het corona toegangsbewijs vervalt 1.5 meter afstand, maar de bezoekers worden geacht elkaar wel de ruimte te gunnen.

Onze Ambassadeurs