Total Cleaning Products is ambassadeur van Ons Gooi!

Geschreven door Redactie

Sinds de start van Ons Gooi is het mogelijk om ambassadeur te worden. Wij kunnen met trots mededelen dat Total Cleaning Products een nieuwe ambassadeur van Ons Gooi is geworden. 

Total Cleaning Products is dé toonaangevende leverancier voor de professionele schoonmaakbranche. Hun specialiteit is het leveren van (duurzame) producten voor de schoonmaak. Daarnaast bieden zij compleet assortiment hygiënepapier aan.

Zij leveren de producten aan schoonmaakbedrijven, gemeente instellingen, scholen, zorginstellingen, horecabedrijven, sportverenigingen, supermarkten, detaillisten, etc. Kortom voor ieder bedrijf hebben zij een passend schoonmaakproduct.

Total Cleaning Products, ook wel TCP, heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Ze leveren bij 1892 locaties en hebben meer dan 1540 producten. 

Een echt familiebedrijf

Dat het vak schoonmaken bij hen in het bloed zit, is een feit! Eigenlijk gaat de geschiedenis ver terug.

“Mijn opa had immers een prachtig mooi schoonmaakbedrijf, welke hij in de jaren 60 vanuit het niets heeft opgebouwd tot een landelijk werkende organisatie”, aldus Dennis Vos (mededirecteur van Total Cleaning Products BV). Eind 2008 bestond het idee om Total Cleaning Products B.V. te gaan oprichten aangezien mijn ouders beide door de crisis hun baan verloren. Met enkel en alleen een fantastische ervaring op gebied van het vak schoonmaak was de basis gelegd. In het begin was het natuurlijk armoei troef zonder klanten echter door gigantisch veel service te verlenen begon het balletje meer en meer te rollen. Heel hard werken, afspraken nakomen en veel potentiële klanten benaderen zijn de basis geweest van het succes welke wij momenteel hebben. Inmiddels zijn wij een veel gevraagd leverancier voor diverse markt segmenten".


Oog voor het milieu

Verantwoord ondernemen staat bij Total Cleaning Products hoog in het vaandel. De producten voldoen aan alle gestelde eisen en normen die in Nederland gesteld zijn. Zij proberen zo veel mogelijk producten te voeren die het Ecolabel dragen.

Wat is een Ecolabel?

Het Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten met het Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van: grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.

Wil jij ook ambassadeur worden van Ons Gooi?

Wil jij ook ambassadeur worden van Ons Gooi? Dat kan! Er zijn nog enkele plekken vrij. Neem contact op met de redactie via info@onsgooi.nl en laat je gegevens achter. De ambassadeurs van Ons Gooi worden weergegeven onder elk artikel op OnsGooi.nl!

Onze Ambassadeurs