Chantal van Steenoven neemt afscheid van Ons Nieuws

Geschreven door Redactie

Per 26 augustus 2022 heeft Chantal van Steenoven haar functie neergelegd bij Ons Nieuws. Chantal was vanaf het begin (2019) betrokken als Commercieel directeur, waarbij zij zich bezighield met de commercie, marketing & communicatie en de redactie.


In deze periode is de propositie gegroeid van 1 online nieuwsplatform (OnsAlmere.nl) naar 8 regionale platformen. Daarnaast is Ons Nieuws uitgever geworden van hét Feelgood Magazine van Nederland, welke in 4 regio’s wordt uitgebracht.

Medeoprichters Kevin van de Klis en Richard Verduyn Lunel betreuren het vertrek van Chantal en geven aan haar ontzettend te gaan missen. Zij danken haar voor haar bijdrage aan de onderneming. Mede door haar enthousiasme en bevlogenheid is de propositie zo gegroeid in de afgelopen jaren. Zij wensen haar veel succes met de andere bedrijven waar Chantal bij betrokken is.

Onze Ambassadeurs