Doneer en kom naar de eerste Vestingeiland Borrel.

Geschreven door Redactie

Zondag 21 augustus is de eerste Vestingeiland Borrel. Vrienden van Vestingeiland is een initiatief om geld in te zamelen voor de kindervakantieweek op Vestingeiland Naarden.

Help Stichting Vestingeiland aan nieuwe tenten! De nieuwe tenten zijn hard nodig om ook de komende jaren weer een mooie week Vestingeiland te organiseren voor de kinderen uit onze Regio. Het Vestingeiland is een jaarlijks terugkerend huttenbouwkamp voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Vestingeiland Naarden.

Op een eiland in de gracht van Naarden Vesting kunnen kinderen zich een week lang vermaken met het bouwen van hutten en vele andere activiteiten, zoals spelletjes, verven, een waterspel, rond het kampvuur en een show door kinderen en leiding. Ieder jaar staat het Vestingeiland in het teken van een ander thema. Rondom dit thema worden onder andere het decor en de activiteiten vormgegeven.

Sinds 2008 draait het Vestingeiland als zelfstandige stichting. Hierdoor kunnen ze zich richten op specifieke doelgroepen en activiteiten en is het voortbestaan van het Vestingeiland beter gewaarborgd. Desondanks is er aan het programma niet veel veranderd. De formule werkt na ruim 50 jaar nog steeds, zo blijkt uit de jaarlijkse enthousiaste reacties van kinderen, ouders én vrijwilligers.

Meer informatie vind je op Vrienden van Vestingeiland

Onze Ambassadeurs