20 april is het Look Alike Day

Geschreven door Redactie

Look Alike Day op 20 april viert degenen die op een andere persoon lijken. Mensen die op elkaar lijken nog steeds uniek op hun eigen manier.

Deze dag is gemaakt als een leuke dag om op een andere persoon te lijken. Noemde een leraar je toen je opgroeide constant bij de naam van een andere student? Sommigen van ons horen vaak de woorden: "Je doet me aan iemand denken", of "Je ziet eruit als die en die." Zo ja, dan ben je de game een stap voor.

Je zou het een dubbelganger kunnen noemen als je je evenbeeld vindt. Het zien van je dubbelganger suggereert echter dat je je geest dubbel hebt gezien die over de aarde zwerft. In de folklore is het zien van je dubbelganger een slecht voorteken. Maar door de jaren heen is de term iemand gaan betekenen die op jou lijkt.

Nu hangt de kans om iemand te vinden die je spiegelbeeld is af van wie je gelooft. Er is op de een of andere manier geen sterk wetenschappelijk bewijs en verschillende tools analyseren verschillende functies. Maar als je je levende kloon hebt ontmoet, weet je hoe groot de kans is dat je op elkaar lijkt.

Onze Ambassadeurs