Maak het leven mooi dag

Geschreven door Redactie

Maak het leven mooi dag op 11 juni wijdt een feest aan degenen die het leven mooi maken.

Of je nu schoonheid creëert door relaties op te bouwen of anderen te helpen persoonlijk succes te behalen, je acties creëren een rimpeleffect, waardoor het leven niet alleen mooi wordt voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

#MakingLifeBeautifulDay

Schoonheid komt in vele vormen. Van een vriendelijk woord tot een zachte ziel, zij die anderen verheffen en kracht vinden in de kleinste sprankjes hoop brengen schoonheid in deze wereld. Sommigen sturen berichten in de vorm van gedurfde kunst, terwijl anderen de mouwen opstropen in tijden van nood. Die mooie mensen genezen de gewonden, verlichten de harten van de vermoeiden en geven anderen de kracht om de beste persoon te zijn die ze kunnen zijn om het leven zo mooi te maken.

HOE TE OBSERVEREN Maken van het leven een mooie dag

Ken jij iemand die het leven mooi maakt? Herken ze door ze een shout-out te geven op social media. Je kunt het leven ook mooi maken door iemand te helpen een persoonlijk doel te bereiken of tijd te schenken aan een goed doel. Help iemand die het minder heeft of doe gewoon iets aardigs voor iemand. Deel alle manieren waarop mensen het leven mooi maken door #MakingLifeBeautifulDay te gebruiken op sociale media.

Onze Ambassadeurs