Bernardus viert eeuwfeest in stijl van ‘toen’

Geschreven door Redactie

De KBS Bernardus viert feest in april, want de school bestaat 100 jaar.

Dit eeuwfeest wordt natuurlijk groots gevierd. Op woensdag 12 april start de viering van het lustumjaar. Alle kinderen gaan dan met de boerenkar van boer Nico van de Zorgboerderij naar het oude schoolgebouw van de Bernardus, wat het huidige gemeentehuis is. Om 11.00 uur zal de burgemeester even komen kijken bij deze bijzondere fotoshoot.

Alle kinderen gaan voor die ene dag 100 jaar terug in de tijd. Ze worden die dag allemaal verkleed in de stijl van 100 jaar geleden. Natuurlijk wordt dit unieke moment vastgelegd op foto. De kleding die de kinderen gaan dragen is speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door een groep enthousiaste ouders.

Natuurlijk blijft het niet bij één dag feest. Gedurende het lustrumjaar worden er regelmatig leuke en bijzondere activiteiten gepland, zoals een pleinfeest met een silent disco, speurtocht door het dorp en rond kerst een heus kerstconcert en tot slot zal het lustrumjaar volgend jaar groots worden afgesloten.

Onze Ambassadeurs