Kinderrecept: Kipschnitzel wrap
Super gemakkelijk recept voor gevulde tortilla wraps met krokante kipschnitzel, puntpaprika en een licht pittige yoghurtsaus.
Met vier personen vanavond eten? Dan heb je helemaal niet veel nodig! Je haalt vier wraps, 2 kipschnitzels, 2 puntpaprika’s, 100 gram ijsbergsla, 1 avocado, 100 ml Griekse yoghurt, honing en peper en zout in huis.
Bereiding
De bereiding is heel gemakkelijk. Je bakt eerst de kipschnitzels krokant in de pan. Meng daarna de yoghurt met de honing en chili en voeg er een snufje peper en zout aan toe. Daarna verwarm je de wraps zoals op de verpakking vermeld staat. Snijd de avocado in partjes en de paprika in reepjes. Bedek de wraps met sla en daarna leg je er wat in repen gesneden kipschnitzel op, een paar reepjes paprika en wat partjes avocado. Maak je wraps af met wat saus en maak hem dicht met een prikkertje.
In slechts twintig minuten staat dit overheerlijke recept bij jou op tafel!