HuizenDuurzaam biedt warmtescan aan

Geschreven door Redactie

De lokale energiecoöperatie HuizenDuurzaam gaat warmtescans aanbieden.

Met zo’n scan kunt u zien hoeveel duur gestookte warmte er uit jouw huis lekt. En waar. Deze quickscan kost € 25,-.

De quickscan geeft een ‘rondom’ beeld van jouw huis, in een kleurenscala dat aangeeft waar de warme en koude plekken zitten. Het geeft een beeld waar warmte ‘weglekt.’ Voor een uitgebreidere scan verwijzen we naar professionele bedrijven. Die scans zijn meer gedetailleerd en in de regel duurder.
Wees er snel bij! Scannen kan alleen als het buiten nog koud genoeg is.

Huisbezoeken weer van start

HuizenDuurzaam gaat weer beginnen met huisbezoeken. Ook gaan de spreekuren weer van start. Vanaf 1 februari zijn de spreekuren in de Bibliotheek Huizen (elke eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 13:00 uur) en in Haven5 (elke derde zaterdag van de maand van 11.00 tot 13:00 uur). Inwoners die voor de lockdown al een huisbezoek hebben aangevraagd, zijn als eerste aan de beurt. HuizenDuurzaam zal daarvoor met hen contact opnemen.

Aanmelden

Je kunt jezelf voor een warmtescan aanmelden via mail: warmtescan@huizenduurzaam.nl.

Ga voor het aanvragen van een huisbezoek naar: Huizenduurzaam.nl

Onze Ambassadeurs