De Weesper Week, ken jij het al?

Geschreven door Redactie

Vanaf 24 maart 2022 maakt de stad Weesp officieel onderdeel uit van de gemeente Amsterdam: twee steden worden één gemeente.

Die gebeurtenis gaat uiteraard niet onopgemerkt aan ons voorbij. Tijdens de Weesper Week, van 17 tot 27 maart 2022, laten we met elkaar aan iedereen zien: dit is De Stad Weesp!

Tijdens de Weesper Week laat Weesp zich op haar best zien. Achter de schermen werkt een enthousiaste groep Weespers aan een programma met activiteiten voor jong en oud. Een programma vol kunst, cultuur, sport en verbinding - verbinding met elkaar én met De Stad Weesp. Het duurt van donderdag 17 tot zondag 27 maart 2022. Het gaat dus één dag na de gemeenteraadsverkiezingen van start en eindigt na de overgang naar Amsterdam.

Weesp blijft Weesp

Inmiddels is de organisatie van deze speciale week in volle gang. Vanuit heel Weesp heeft de gemeente creatieve ideeën ontvangen om die week in te vullen. Ook hebben wij Weesper organisaties en personen zelf benaderd met de vraag om mee te denken over de manier waarop wij met elkaar aan iedereen kunnen laten zien: dit is De Stad Weesp! Het programma is nog heel even geheim, maar het belooft een fantastische week te worden met veel activiteiten die de Weesper identiteit in het zonnetje zetten. Want Weesp blijft Weesp, ook straks!

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of volg onze facebookpagina van gemeente Weesp. Je kunt dit doen via de website: destadweesp.nl. Binnenkort vindt je daar ook alle informatie over De Weesper Week.

Onze Ambassadeurs