Shop lokaal en houd het veilig

Geschreven door Redactie

Ondernemers en gemeente roepen bezoekers op om inkopen voor de feestdagen zo veel mogelijk lokaal en op rustige momenten te doen.


Juist nu tijdens corona willen we lokale winkels en horeca steunen. Samen zorgen we ervoor dat het op een veilige manier kan.

Veilig winkelen

Belangrijk is om vanwege corona en de besmettingen rekening te houden met elkaar en ons te houden aan de geldende coronamaatregelen. Zoals het houden van anderhalve meter afstand en het dragen van een mondkapje.

Winkels en horeca doen er samen met de gemeente alles aan om veilig winkelen en horecabezoek in Gooise Meren mogelijk te maken. Zo zijn er vanaf zaterdag 4 december 2021 gastheren en gastvrouwen in het centrum van Bussum om bezoekers attent te maken op de coronamaatregelen. Zij zijn er om de ondernemers te ondersteunen, en als extra ingezet naast de boa’s.

Ook komt er in het centrum van Bussum nieuwe belijning om de looproute te markeren en om de anderhalve meter afstand aan te geven. Voor extra groen en sfeer tijdens het winkelen in de decembermaand, plaatst de gemeente grote verlichte kerstbomen.




Onze Ambassadeurs