Supermarkten op zondag tijdelijk langer open

Geschreven door Redactie

In verband met het coronavirus mogen de supermarkten in Blaricum vanaf vandaag 5 december 2021 weer langer open.

Deze wijziging geldt in eerste instantie tot en met 30 januari 2022. Als de maatregelen (zoals de 1,5 meter afstand) na deze datum ook nog zullen gelden, dan kunnen de toegestane verruimingen van de tijden wederom worden verlengd.

Normaal gesproken zijn de supermarkten in Blaricum op zondag van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Om het aantal bezoekers in deze tijden van het coronavirus zo veel mogelijk te spreiden en daarmee het risico op nieuwe besmettingen te voorkomen, gelden er tijdelijk verruimde openingstijden. Supermarkten mogen vanaf zondag 5 december 2021 tot en met 30 januari 2022 op zondag van 09.00 tot 20.00 uur open zijn. Hierin hebben supermarkten een keuzevrijheid.

Onze Ambassadeurs