Uitnodiging: tweede informatieavond ontwikkeling Cacaokwartier

Geschreven door Redactie

Op woensdag 8 december wordt een tweede informatiebijeenkomst georganiseerd door de initiatiefnemers van het Cacaokwartier en de gemeente Weesp. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.


De bijeenkomst vindt vanwege de geldende coronamaatregelen online plaats en start om om 20.00 uur. Je jezelf tot en met 6 december aanmelden via: cacaokwartierweesp.nl. Je ontvangt daarna een digitale link waarmee je toegang krijgt tot de bijeenkomst.

Programma

De avond staat in het teken van het initiatief om woningbouw en voorzieningen te realiseren op het Van Houten Industriepark. De initiatiefnemers presenteren, samen met de gemeente, voor het eerst het voorstel voor een concept stedenbouwkundig plan en zijn erg benieuwd naar de reacties hierop. Hier is dan ook volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Alle input van de avond wordt na de bijeenkomst verwerkt en voorzien van een reactie van de initiatiefnemers. Daarna wordt de reactie beschikbaar gesteld voor alle deelnemers en andere belangstellenden. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website: cacaokwartierweesp.nl.


Onze Ambassadeurs