Levende Adventskalender Hilversum

Geschreven door Redactie

Vanaf vandaag begint de Levende Adventskalender en die duurt tot 24 december


De Levende Adventskalender begint op zondag 28 november in het stadhuis van Hilversum. Op kerstavond heten de kerken en maatschappelijke instellingen van Hilversum en Nieuw Loosdrecht u van harte welkom. Ze deden de deur open voor een kopje koffie en hadden een prettig gesprek.

Living Advent Calendar betekent dat de echte persoon achter de deur staat in plaats van de chocolade achter de kartonnen deur. Er zijn 27 verschillende ruime locaties in Hilversum. Op deze verschillende plekken ontmoet je andere Silversummers die in de duisternis van december tijdelijk willen ontsnappen aan hun eenzaamheid. Je kunt altijd en elke dag komen. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt alleen komen of met iemand.

De Levende adventskalender loopt van 28 november tot 24 december. In de ochtend, middag en avond gaan de deuren naar de steeds wisselende locaties van Hilversum open. Kijk op www.levendeadventskalender.nl voor alle data en locaties. Volg uiteraard de coronarichtlijnen. Living Advent Calendar is een initiatief van de kerk van Bethlehem.


Onze Ambassadeurs