De raarste wereld records van de afgelopen jaren

Er zijn veel records die vet zijn of waar je echt skills voor nodig moet hebben, maar er zitten er ook een paar tussen waar je even stil van bent.

Hier een paar van de meest vreemde wereldrecords die er in de afgelopen jaren zijn gekomen.

Meest onbeklede mensen op een achtbaan

Dit is een van de meest rare wereldrecords. Als spanning als de activiteit van de avond staat, dan is het wereldrecord voor de meest onbeklede mensen in een achtbaan wat eruit komt. 102 mensen hebben dit record gevestigd op 8 augustus 2010 in Zuidoost-Engeland. Tot op de dag van vandaag heeft geen enkele groep dit record kunnen verbreken. De grootste uitdaging was het vinden van een themapark waar ze het kunnen doen.

De meeste hoelahoepers op één plek

Wat is er nou beter dan een beetje hoelahoepelen in het park. Zo dachten 4.483 mensen ook toen ze in februari 2013 het wereldrecord voor de meeste hoelahoepers op één plek verbraken. Gevestigd in het Thammasat University-stadion in Bangkok, waren deze hoelahoepers zeven minuten lang met hun heupen.

De meeste levende ratelslangen die in de mond worden gehouden

Jackie Bibby heeft sinds 2009 het wereldrecord voor de meest levende ratelslangen in zijn mond. Bibby hield voor een live publiek 11 volgroeide ratelslangen 10 seconden vast bij de rammelaar met alleen zijn mond. Het meest verbazingwekkende is, hij werd niet eens één keer gebeten.

Zo zie je maar weer, dat niks te gek is. Van alle dingen waarvan je dacht dat het niet kon, is het vast wel een keer gedaan.

Onze Ambassadeurs