Maak je alvast klaar voor Floriade Expo 2022

Geschreven door Redactie

Koop je Floriade Pas of entreeticket nu

Nog minder dan een half jaar te gaan en dan opent Floriade haar poorten. Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 kun je hier genieten van oplossingen om steden groener, gezonder en leuker te maken. Kun jij niet wachten tot het zover is en wil je je alvast voor- bereiden? Dan kun je nu al een Floriade Pas of een entreeticket kopen op onze website.

Wil je vaker dan één keer genieten van Floriade Expo 2022? Dan is een Floriade Pas echt iets voor jou. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de Expo, of je nu een hele dag langskomt of een paar uurtjes, inclusief een ritje met de kabelbaan bij ieder bezoek. Zo kun je eindeloos genieten van groen, de diversiteit aan paviljoens ontdekken, zoveel mogelijk meekrijgen van het wisselende kunst- en cultuurprogramma en zien hoe het groen mee kleurt met de seizoenen. En dat alles voor een voordelig tarief. Als inwoner van Almere betaal je vóór 31 december maar €39 euro voor een Floriade Pas voor volwassenen en €29 euro voor een Floriade Pas voor kinderen. Die kans kun je niet laten liggen!

Ga je liever voor een entreeticket voor één bezoek aan de Expo? Ook dat is al beschikbaar op onze website. De entreetickets zij n te koop vanaf €29 euro voor volwassenen en vanaf €19 euro voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Maak je nu alvast klaar voor Floriade Expo 2022 en koop je Floriade Pas of je entreetickets via: www.floriade.com


Onze Ambassadeurs