Nationale Gingerbread Cookie Day

Geschreven door Redactie

Nationale Gingerbread Cookie Day op 21 november moedigt ons aan om de deegroller en koekjes uitstekers te pakken.

Het bakken zal het huis verwarmen en het decoreren zal ons inspireren om smakelijke koekjes te ontwerpen terwijl we herinneringen maken!

Nationale Peperkoekdag vindt plaats op 5 juni. Een favoriet voedsel van een Armeense monnik, Gregorius van Nicopolis, bracht rond 992 na Christus peperkoek naar Europa en leerde Franse christenen het te bakken. Peperkoek werd vaak gebruikt bij religieuze ceremonies en werd gebakken om stevig te zijn, omdat het meestal werd gevormd tot afbeeldingen van heiligen.

Peperkoekkoekjes vormen ook stevige muren voor zoete huisjes en de dag is net op tijd om wat te oefenen voor de Nationale Peperkoekhuisdag op 12 december. Vergeet niet om die smakelijke peperkoekfamilies te maken die door de kinderen in je huis kunnen worden versierd.

Nodig vrienden uit om je te helpen bakken en decoreren. Betrek de kinderen erbij en zet de familietradities voort. Lees het verhaal van de peperkoekman.

Organiseer een ontwerpwedstrijd voor peperkoek. Terwijl iedereen aan het versieren is, moet je voor voldoende benodigdheden zorgen. Dit is nog steeds belangrijk, zelfs als je een online peperkoekontwerpwedstrijd organiseert. Je wilt niet dat je thuisteam zonder glazuur of hagelslag komt te zitten, alleen voor zoomteam B om vooruit te zoomen met een overvloed aan benodigdheden. Een manier om uw peperkoekontwerpen in beweging te houden, is door stations in te stellen. Begin met glazuur, gevolgd door hagelslag, eetbare glitter en decoratieve biesjes. Richt dan een droogstation in. Zodra iedereen klaar is, wijs je toe aan deze categorieën:

 - meest kleurrijke
- Cookie wordt hoogstwaarschijnlijk aangezien voor een Salvador Dali
- Netste glazuur en strooi gebruik
- Beste gebruik van glazuur
- Beste reparatieklus
- Meest originele ontwerp

Iedereen moet genieten van een goede lach en genieten van hun harde werk met een glas melk en een lekker koekje! Er zijn ook veel andere manieren om de dag te vieren. Deel uw ideeën en doe mee met #GingerbreadCookieDay om te delen op sociale media.


Onze Ambassadeurs