De meest gedownloade mobiele games ooit

Sinds de komst van smartphones is de wereld van mobiele games geëxplodeerd.


Bijna iedereen heeft wel eens een game gedownload om op zijn mobiele telefoon te spelen. Hoewel sommige spellen door niemand worden opgemerkt, worden andere spellen direct geraakt. 

Subway Surfers – 1 miljard downloads


Subway Surfers is ook een eindeloos parkour-spel dat succesvol is vanwege zijn eenvoud. Nadat je door de politie graffiti op een metro hebt gevonden, moet je de politie en zijn hond ontvluchten. Je moet bepaalde objecten ontwijken, maar je kunt ook extra punten krijgen.


Pokémon Go – 1 miljard downloads

Pokémon Go was erg populair toen het in 2016 werd gelanceerd. Met deze game kun je Pokémon vangen in je eigen omgeving. Handige gadgets en eieren vind je ook in nabijgelegen Pokéstops. Hoe meer je loopt of fietst, hoe sneller je eieren uitkomen en je zult nieuwe Pokémon hebben. Je kunt ook de krachten bundelen met andere spelers door de sportschool te veroveren.


PUBG Mobile – 1 miljard downloads


PUBG Mobile is een Battle Royale-game. Het bijzondere aan PUBG Mobile is dat het de voorloper is van veel bekende games van dezelfde stijl, zoals Fortnite en Garena Free Fire. Je hebt maar één doel in het spel: de laatste overlevende zijn. Om dit te doen, moet je andere spelers doden en slim blijven met je wapens


Onze Ambassadeurs