Ziggo klanten stappen over op digitale radio

Geschreven door Redactie

Ziggo klanten uit de regio’s Mill, Hilversum en Emmen maken op 14 december de overstap van analoge naar digitale radio via de kabel.

Op dit moment luistert ongeveer 95 procent van de Nederlanders radio via een andere manier dan analoog via de kabel. 

Klanten die hier moeite mee hebben of er niet uit komen krijgen hulp van Ziggo. Klanten die overstappen op digitale radio, doen dat op twee manieren: via hun tv of mediabox of via de Digitale radio-ontvanger.

Klanten worden ruim van tevoren geïnformeerd over het moment van omschakeling. Ziggo klanten kunnen zelf controleren of ze al digitaal radioluisteren. Alle informatie die je nodig hebt voor het omschakelen is te vinden op ziggo.nl/luisterdigitaal


Onze Ambassadeurs