Sinterklaasintocht Hilversum uitverkocht

De Sinterklaas intocht coronaproof.

Dit jaar is er weer gekozen voor een drive-thru. De bewoners moeten hiervoor een tijdslot en een ticket reserveren. De tickets zijn heel snel uitverkocht. Hilversum roept nu op om meerdere kinderen mee te nemen in een auto of op de fiets. 

Tijdens de Sinterklaasintocht op 14 november is het dit keer anders. Waar de Sint in Hilversum eerst tussen het publiek doorreed, rijdt het publiek dit jaar tussen de feestelijkheden door het Loosdrechtse Bos. Dankzij de drive-thru is de intocht coronaproof.

Kaartjes uitverkocht

Organisator Gemma Siegersma is verheugd: “De kaartverkoop van ‘de Sintritten’ ging razend snel, dat is geweldig. We kunnen dit jaar weer een feestelijke intocht voor veel kinderen organiseren.”

Ze vervolgt: “We zien nu dat inwoners reserveren voor één auto met twee volwassenen en één kind. Of soms zelfs één ouder met één kind. Het is een kinderfeest, vandaar onze oproep om zoveel mogelijk kinderen mee te nemen in de auto. Beschik je over een bakfiets of kinderzitje op de fiets dan scheelt dat natuurlijk ook! Neem de buurkinderen of vriendjes mee in de auto zodat zoveel mogelijk kinderen de kans krijgen om Sinterklaas te begroeten. ”

Kijk voor het volledige programma op livehilversum.nl/sinterklaas




Onze Ambassadeurs