Veel positieve reacties bij lancering Hilversummers.nl

Geschreven door Redactie

Vrolijkheid overal in Voorhoeve. Na anderhalf jaar van hun platform in de steigers zetten kunnen ze eindelijk beginnen. “Het is een begin. Het moet een gewenning worden hoe we Hilversum met elkaar kunnen gaan veranderen. Het is een nieuwe modus die we met elkaar moeten gaan vinden”, zegt Raoul van de Wetering.

Samen met Allard Bentvelsen is hij de drijvende werknemer achter Hilversummers.nl, ondernemers en andere mensen hun ideeën en suggesties kunnen laten horen. Op het online-platform werken andere deelnemers aan het plan, zodat het uiteindelijk moet leiden tot een uitvoerbaar idee.

De Dag van de Hilversummer werd mede gevierd dat de functionaliteit Samen waarmaken ook echt live was. Om de lancering te vieren waren er veel activiteiten te doen in het centrum, een paar gingen helaas niet door vanwege het weer. Onder andere de Nerfgun deathmatch.

Het was druk in de pop-up-store van Hilversummers.nl aan de Kerkstraat. Veel mensen kwamen daar langs en wilden meer weten van het platform. “Ik heb echt veel nieuwe mensen gezien”, zegt Van de Wetering. “Het was echt heel vet. De opkomst was ondanks het slechte weer goed. Het is ongelooflijk hoeveel goede energie er was”, zegt Van de Wetering op het einde. 





Onze Ambassadeurs