Nieuwe stap gezet in actie Bruisend Hart

Geschreven door Redactie

De gemeenteraad nam begin oktober de voorkeursvariant aan.

Nu, een maand later, heeft het college van burgemeester en wethouders de volgende stap in het proces van het Bruisend Hart gezet.

De ontwerp van het toekomstplan kwam aan bod tijdens het college-overleg. Met hun akkoord komt alles van het Oosterspoorplein weer wat dichterbij. De ontwerpstructuur mening laat in de samenvatting zien wat de komende tien jaar de gewilde ontwikkelingen zijn open rond dit stukje Hilversum.

De gemeente zei dat het ontwerp voor Bruisend Hart gebaseerd is op verschillende participatierondes. Er is twee keer opgehaald bij de bewoners. Een deel van de omwonenden vindt het voorgestelde geen goede representatie van hun input en wensen. Onze Ambassadeurs