Baris Event organisatie

Geschreven door Redactie

Voor bruiloften, verlovingen en al het andere entertainment.

Ben je op zoek naar een trouw locatie? Dan is wellicht Baris Event iets voor jou!

Als trouworganisatie is het primaire doel van Baris Event om jouw dromen waar te maken. Daarbij brengt het begrip van esthetiek, kwaliteit en service samen om het onvergetelijk te maken in lijn met jouw wensen voor jouw speciale dag.

Het jonge, dynamische, vriendelijke en hardwerkende team van Baris Event blijft continue werken om de scène van jouw dromen om te zetten in realiteit. Het team doet dit werk graag en is er trots op om jouw gelukkige momenten te realiseren en met jou te delen! Met 20 jaar ervaring staan zij voor je klaar.

Baris Event kan jou onder andere helpen met zaalverhuur, catering, decoratie en nog veel meer. Zij hebben zalen in veel grote steden zoals Almere, Haarlem, Harderwijk, Utrecht, Amsterdam, Arendshoeve en Zaandam.

Als het aankomt op decoratie kan Baris Event dit ook voor jouw droombruiloft regelen, zoals tafel- en stoeldecoratie, haldecoratie, een welkom tafel voor de gasten en natuurlijk een bruidstafel.

Voor meer informatie en contact kun je mailen naar: Barisevent@ gmail.com. Neem ook een kijkje op de Instagram en Facebook van Baris Event @BarisEvent26. Of neem een kijkje op hun website: www.barisevent.nl.


Onze Ambassadeurs