Maak doelen voor de herfst

Geschreven door Redactie

Stel een paar doelen voor jezelf, en volgend seizoen zal beter zijn.

Aan het einde van elk seizoen is het leuk om even stil te staan en terug te blikken op hoe het ging. Hoe was de zomer? Wat heb je gedaan? Wat vond je ervan? Hoe voelde je je in deze tijd? Wat waren de hoogtepunten? Wat waren de dieptepunten? Wat had je kunnen doen om het beter te maken? Geniet van alle mooie herinneringen en laat de antwoorden op je vragen op je afkomen. Het is een geweldige manier om dankbaarheid te oefenen voor alle geweldige herinneringen die je hebt gemaakt.

Maar niet alleen de zomer kan je mooie herinneringen geven, ook de herfst. Sta eens stil en denk aan het volgende seizoen. De herfst is namelijk ook een heel leuk en vooral gezellig seizoen, dus reden genoeg om naar volgend seizoen uit te kijken. Tijdens deze laatste paar dagen van de zomer is het een goed idee om wat toekomstige doelen te stellen. Persoonlijke doelen. Familiedoelen. Carrière doelen. Denk na over alle verschillende aspecten van je leven en bepaal hoe je je tijd vooruit wilt brengen. Misschien kun je zelfs je eigen to do lijst maken. Het kan kort en krachtig zijn of vol met activiteiten. Stel een paar doelen voor jezelf, en volgend seizoen zal beter zijn dan je je ooit zou kunnen voorstellen.


Onze Ambassadeurs