Gevulde paprika’s
Wat eten we vanavond? Gevulde paprika's!
Ingrediënten voor 2 personen
2 paprika’s
100 gr couscous
150 gr rundergehakt
100 ml kokend water
1 blikje mais (afgespoeld)
1 eetlepel Ras el hanout (kruiden)
peper
1/2 bouillonblokje
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de couscous samen met het 1/2 bouillon blokje in een glazen schaal, voeg hierbij 100 ml kokend water, even afdekken voor 10 minuten.
- Rul het rundergehakt even in een hapjespan in een beetje olijfolie.
- Was de paprika en snij ze door de helft.
- Pak de schaal met couscous en roer dat even goed door met een vork, voeg hierbij de uitgelekte mais, ras el hanout kruiden, het rundergehakt en de peper.
- Wat je eventueel ook kan doen is wat krentjes toevoegen aan de couscous, is een lekkere combinatie met de ras el hanout kruiden.
- Vul de paprika’s en leg ze voor 20 minuten in de oven.
Eet smakelijk!