Schapenkamp fietspad tot einde jaar gesloten

Een deel van het fietspad op de Schapenkamp is tot eind dit jaar afgesloten.

Het afgesloten gedeelte is het stuk dat langs de kelder van het voormalig GAK-gebouw loopt. Vanaf nu kan je hier niet meer langs met de fiets, brommer of scooter. Er wordt een nieuwe bouwinrit aangelegd. Het stationsgebied wordt grootschalig heringericht, hiervoor is de sloop van de kelder nodig en het fietspad is onderdeel van dat terrein.

Fietsers moeten dus vanaf nu een andere route nemen. De berijders van de stallen rossen kunnen oversteken naar de andere kant van de schapenkamp, dat zegt de gemeente. Oversteken kan bij de bestaande oversteekplaatsen met verkeerslichten. Ter plekke wordt dit ook aangegeven met borden. De Interwijktunnel gaat vanaf 24 september twee maanden dicht, dan begint namelijk de sloop van de GAK-kelder.


Onze Ambassadeurs