Profiteren van zonne-energie op grote bedrijfsdaken

Geschreven door Redactie

Hoe meer zonnepanelen er op de daken komen, hoe sneller we de klimaatdoelstelling halen. Ook levert zonne-energie geld op. Gemeente Weesp doet daarom mee met project Zonwinst, een initiatief van regio Gooi en Vechtstreek dat wordt ondersteund door bedrijvenvereniging IVW.

Onafhankelijke adviseurs helpen ondernemers bij de overstap naar zonne-energie. Het gaat dan om daken die groter zijn dan 280 m². De adviseurs ondersteunen de ondernemers in het hele proces; van een voorstel op maat inclusief businesscase tot de subsidieaanvraag en de uitvoering.

Dit alles gaat op basis van no cure, no pay. Adviseurs van project Zonwinst brengen pas kosten in rekening nadat de zonnepanelen op het dak zijn geplaatst. Besluit de ondernemer na het advies om niet mee te doen, dan worden geen kosten in rekening gebracht. Heeft u een groot bedrijfsdak en bent u geïnteresseerd in de voordelen van zonne-energie, kijk dan op www.zonwinst.nl. Via deze site maakt u ook een afspraak met een onafhankelijk adviseur.


Onze Ambassadeurs