Toegang Stichtse Strand Blaricum

Geschreven door Redactie

Met mooi weer verwacht de gemeente veel bezoekers op het Stichtse Strand. De handhavers van de gemeente houden regelmatig toezicht om drukte te voorkomen. Bij teveel bezoekers sluit de gemeente de toegang tot het strand. Ook worden er bij drukte verkeersregelaars ingezet.

Het afsluiten van de toegang tot het strand gebeurt tijdig, zodat we een te druk strand kunnen voorkomen.

Voor bezoekers kan het daarom lijken alsof er nog plek is. De handhavers blijven toezicht houden en de toegang kan ook weer open worden gesteld als er weer ruimte komt op het strand, bijvoorbeeld als er veel bezoekers het strand verlaten. Het belangrijkste is om er samen voor te zorgen dat iedereen zich aan de coronaregels kan houden, met voldoende afstand. Geniet van het mooie weer, maar vermijd drukte.

Onze Ambassadeurs