Tips om jouw moeder te verrassen

Geschreven door Redactie

Een kleine traditie is natuurlijk een ontbijtje maken voor jouw moeder.

Vandaag is het weer dé dag dat je je moeder mag verwennen? Maar hoe doe je dat het beste eigenlijk? Er zijn wat tips voor de beste moederdagverrassingen.

• Een kleine traditie is natuurlijk een ontbijtje maken voor jouw moeder. Zet dus voor één keertje de wekker op zondag en kook een eitje, bak wat broodjes en maak haar favoriete ontbijt klaar! Mocht je niet meer thuis wonen, kun je ook zelf alles in huis halen om dat vervolgens te bezorgen bij haar huis. Dat gaat ze ongetwijfeld waarderen!

• Mocht je misschien niet meer thuis wonen en door de coronamaatregelen niet langs je moeder kunnen, is dat geen reden om niets te doen aan Moederdag. Je kunt Moederdag prima online vieren door met het gezin te videobellen en op deze wijze het gezellig hebben.

• Moeders zijn dol op complimentjes! Laat haar dus weten hoe lief, knap, aardig, zorgzaam en grappig ze is. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een kaartje of een brief. Je kunt ook een persoonlijke videoboodschap maken waarin je al je complimentjes zegt.

• Uiteraard kunnen cadeautjes niet ontbreken op Moederdag. Je kunt natuurlijk haar favoriete parfum geven of haar favoriete gezichtsverzorgingsproduct kopen. Ook kun je jouw moeder een fotoshoot cadeau doen. Met een fotoshoot leg je herinneringen vast waar jullie beide nog lang van kunnen nagenieten.Onze Ambassadeurs