Kamperen in de meivakantie

Geschreven door Redactie

Er is genoeg keus!

Vakantie in eigen land is door de coronacrisis populairder dan ooit tevoren!

Want laten we heel eerlijk zijn, Nederland is ook gewoon een prachtig land (als het zonnetje schijnt dan!). Met de meivakantie in het vooruitzicht hebben wij alvast de leukste, mooiste en gezelligste campings uit de omgeving voor je uitgezocht.

1. Camping Het Vossenhol in Ermelo

Dit is een kleinschalige familiecamping, waar je kunt genieten van rust, ruimte, vrijheid en natuur. De camping ligt namelijk midden in de bossen! Ook de kinderen kunnen zich hier prima vermaken in het overdekte zwembad mét glijbaan! En wist je dat ze bij camping Het Vossenhol ook glamping tenten hebben? Lekker luxe kamperen!

2. Natuurcamping de Kemphaan in Almere


Op deze camping verblijf je op het stadslandgoed van Almere, waar van alles te beleven is! Zo heb je er het klimbos, Dierenpark Almere Jungle, Stadsboerderij Almere en nog veel meer! De camping is daarom ook uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Zelfs de accommodaties zijn daarop aangepast! Zo kun je overnachten in een oude brandweerauto, een pipo wagen of zelfs een hangmat!3. Camping de Haeghehorst in Ermelo

Deze camping is dit jaar met vijf sterren bekroond tot ANWB Top camping 2021, en wij snappen wel waarom! De camping ligt in een natuurlijke omgeving, heeft gevarieerde accommodaties (die overigens afgelopen maand opnieuw zijn ingericht!), beschikt over ruime kampeerplaatsen en een prachtig zwembad met meerdere glijbanen. Daarnaast hebben ze tijdens de schoolvakanties een animatieteam klaarstaan om de kinderen elke dag te vermaken. Zo krijgen de ouders ook wat rust!

4. Camping & Bungalowpark RCN Vakantiepark Zeewolde

Ben je een echte waterrat en wil je wakker worden met uitzicht op het Veluwemeer? Dan zit je bij RCN Vakantiepark Zeewolde goed! Je kampeert hier tussen de rietkragen aan het water, vlak bij de jachthaven en het strand. Ideaal voor mensen die watersporten beoefenen.

5. Camping ’t Oppertje in Lelystad

Hou je meer van rust en stilte? Kom dan naar het best bewaarde geheim van Flevoland, middenin Nationaal Park Nieuw Land. Deze kleinschalige camping beschikt over een huiselijke en prettige sfeer. Maar kleinschalig betekent absoluut niet dat het klein is, in tegendeel. De kampeerplekken zijn ruimtelijk en je hebt veel privacy. De camping ligt in een natuurlijke omgeving met de Lepelaarsplassen, de Oostvaardersplassen en het Markermeer om de hoek. Het gebied beschikt over verschillende fiets- en wandelroutes dus vergeet niet je wandelschoenen en fiets mee te nemen!Onze Ambassadeurs