Gewijzigde inzameling huishoudelijk afval met Pasen

Geschreven door Redactie

Op Tweede paasdag, maandag 5 april, wordt er geen huishoudelijk afval opgehaald. Dat wordt de volgende dag, dinsdag 6 april, voor je meegenomen.

Dit geldt voor zowel de containers (kliko’s) en vuilniszakken aan huis, als voor de boven- en ondergrondse containers. Op Goede Vrijdag 2 april wordt het huishoudelijk afval opgehaald zoals u gewend bent. Papier en karton worden op meerdere dagen ingehaald en niet op één dag. De informatie is ook te vinden op de inzamelkalender en in de GAD inzamelkalender app.

Omdat we het op dinsdag extra druk hebben en in meer wijken inzamelen, kan het gebeuren dat je container, huisvuilzak of pmd zak later wordt opgehaald dan je gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21.00 uur.

Wil je ervoor zorgen dat de bakken en of zakken om 7.30 uur aan de weg staan? De avond ervoor mag ook, dan graag na 20.00 uur. De scheidingsstations zijn op Goede Vrijdag open en hanteren de reguliere openingstijden: van 8:30 uur tot 16:30 uur. Ongeveer een half uur voor sluitingstijd worden er geen auto’s meer toegevoegd aan de wachtrij. (Uiteraard afhankelijk van de drukte van dat moment).

De vier scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp en de Klantenservice van de GAD zijn op Tweede Paasdag gesloten. Momenteel komen er erg veel inwoners naar de scheidingsstations.  Onder meer is de toegang beperkt , daardoor ontstaan lange files. Max. 2 pers. Per auto. Alle maatregelen zijn te vinden via onze website en de speciale pagina gad.nl/corona-updates/

Onze Ambassadeurs