Atelier Buitengewoon Hilversum blijft in Hilversum

Geschreven door Redactie

Atelier Buitengewoon blijft in Hilversum. De creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking van allerlei niveaus, leeftijden en aandoeningen moest op zoek naar een nieuw onderkomen. Het wordt de Kampstraat 10.

De huidige locatie van het atelier aan de Havenstraat was te klein geworden en dus moest men op zoek naar een alternatief. Het nieuwe onderkomen gaat maandag al open.

Atelier Buitengewoon is blij. “Het nieuwe atelier is overzichtelijke grote ruimte. Ook nu in deze gekke tijd is er genoeg ruimte om met voldoende afstand tot elkaar, gezellig bij elkaar te komen en samen aan het werk te gaan.”

Bij Atelier Buitengewoon worden zeer uiteenlopende kunstwerken gemaakt, zoals childerijen, keramieken werken, leuke cadeautjes, tassen van textiel, kaarten en nog veel meer. De deelnemers maken het met liefde en zijn heel trots op hun creaties en al deze kunstwerken zijn te koop.

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur kunnen mensen bij deze dagbesteding met kunst- en cadeauwinkel terecht. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen.

Meer weten? Kijk dan op www.atelier-buitengewoon.nl.








Onze Ambassadeurs