Uitnodiging online informatiebijeenkomst aanpak (zwaar) vrachtverkeer binnenstad Weesp

Geschreven door Redactie

Op maandag 15 februari organiseert de gemeente Weesp een online informatiebijeenkomst voor ondernemers en bewoners over de aanpak van overlast door (zwaar) vrachtverkeer in het centrum van Weesp.

De reden voor de bijeenkomst zijn klachten van binnenstadbewoners over o.a. trillingen en lawaai van draaiende motoren en het ontstaan van onveilige verkeerssituaties  door vrachtverkeer in het centrum.

Alle binnenstadbewoners en ondernemers worden per brief voor de informatiebijeenkomst uitgenodigd. Om een beter beeld te krijgen van de situatie nodigt de gemeente de binnenstadbewoners en ondernemers ook uit om aan het enquêteonderzoek deel te nemen. Dit maakt ook onderdeel uit van het programma van de bijeenkomst. Wethouder Leon de Lange van Mobiliteit is bij de bijeenkomst aanwezig en gaat graag met de betrokken in gesprek over mogelijke oplossingen. De bijeenkomst sluiten ze af met een toelichting op het vervolg.

Datum bijeenkomst: maandag 15 februari 2021 om 19.00 uur tot 21.00 uur

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is mogelijk via info@weesp.nl. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de bijeenkomst.

Vul ook de enquête in

De enquête is online tot 10 februari in te vullen.

Onze Ambassadeurs