Gezichtsreiniging

Geschreven door Redactie

Waarom is het reinigen van je huid zo belangrijk?

Je wast jezelf natuurlijk als je gaat douche, maar het is belangrijk om los daarvan ook je gezicht en de rest van je huid goed te reinigen.

De dagelijkse reiniging van het huis is één van de belangrijkste stappen in de huidverzorging. Als je jouw huid niet goed reinigt kan er geen goede verzorging en huidverbetering zijn.

Het is belangrijk dat je huid goed wordt gereinigd, maar dit wordt vaak heel erg onderschat. Een goed gereinigde en schone huid neemt beter de werkstoffen op die in een crème of serum zitten. Die werkstoffen kunnen helaas niet door het vuile laagje heen komen en als ze er wel doorheen komen zal het minimaal zijn.

Daarom moet je jouw gezicht eigenlijk twee keer per dag reinigen met een goed reinigingsproduct. Dit kan een reinigingsmilk, reinigingsgel of een foam zijn. Je brengt dit dan gewoon aan met je handen zonder water op je gezicht. Daarna was je het beter in met water. Voor de zekerheid doe je dit nog een tweede keer om er zeker van te zijn dat je gezicht goed gereinigd is.

Als je dit doet zal je niet alleen resultaat zien, maar ga je je ook een stuk frisser voelen.








Onze Ambassadeurs