Ons Nieuws opent kantoor in World Trade Center Almere

Geschreven door Redactie

Per 1 februari heeft de mediagroep Ons Nieuws haar intrek genomen in het WTC Almere. Ons Nieuws staat is in 't Gooi bekend om haar nieuwsplatformen Ons Gooi en Ons Hilversum.

“De reden dat wij met onze mediagroep voor het WTC Almere hebben gekozen is dat de iconische toren letterlijk in het middelpunt van de samenleving staat. Doordat er veel verschillende bedrijven in de toren huisvesten maakt dat de samenwerkingen nog gemakkelijker. Wij houden van de korte lijnen met onze relaties, waarbij wij het liefst persoonlijk contact hebben. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje wijn ontstaan vaak de beste reclame-ideeën!”, aldus Chantal van Steenoven – commercieel directeur van Ons Nieuws.

Ook op logistiek gebied biedt het WTC veel pluspunten. Doordat het zich bevindt naast station Almere Centrum ben je binnen een half uur in Amsterdam of Utrecht. Gezien de groeiplannen van de mediagroep is het belangrijk dat bezoekers vanuit het land eenvoudig het kantoor kunnen bereiken. Met het fantastische uitzicht vanuit de toren kunnen bezoekers meteen een (meestal overweldigende) indruk krijgen van de stad Almere.

De mediagroep Ons Nieuws is de afgelopen jaren druk bezig Nederland te veroveren met hun “Feel Good” krant en de lokale nieuwsplatformen. Zo zijn zij momenteel online actief in Almere, Lelystad, ’t Gooi, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Hoorn en Hilversum waarbij zij een gezamenlijk maandelijks bereik hebben van c.a. 1,4 miljoen. De kranten Ons Almere, Ons Lelystad, Ons Wolderwijd en Ons Hoorn worden inmiddels in ruim 230.000 brievenbussen met veel plezier ontvangen. Wanneer alles volgens plan verloopt worden er jaarlijks minimaal 3 online nieuwsplatformen en 2 fysieke kranten aan de portefeuille toegevoegd.


Onze Ambassadeurs