Manieren om wakker te worden en je de hele dag superpositief te voelen

Geschreven door Redactie

Word je ooit wakker en herinner je je alle dingen die je moet doen, en wil je je gewoon onder de dekens verstoppen en niet naar buiten komen? Dat gevoel is maar al te bekend voor velen van ons, maar gelukkig hoef je je nooit zo te voelen.

Wist je dat onze gedachten onze emoties creëren? Omdat we volledige controle hebben over onze gedachten (ik weet dat het soms niet zo voelt), heb je ook de kracht om je dag elke dag met een super positieve noot te beginnen. Hier zijn enkele manieren om je te helpen in de juiste mindset te komen en te genieten van elke dag zoals die komt.

1. Bedenk wat jou gelukkig maakt: Gedachten creëren emoties. Blije gedachten creëren blije emoties. Het is super eenvoudig, maar het is zo waar: denk aan de dingen die je graag doet en die je gelukkig maken. Gewoon visualiseren dat je iets doet waar je gelukkig van wordt, zal je in ruil daarvoor zeker een gelukkiger gevoel geven.

2. Ontspan je lichaam: Zonder fysieke ontspanning veroorzaken we stress en angst in ons lichaam. Zorg ervoor dat je dagelijkse routine zelfzorg omvat, zodat je je lichaam kunt ontspannen. Of het nu gaat om een ​​massage, yoga of een lekker bad, het ontspannen van je lichaam is een belangrijk ingrediënt om je elke dag positief te voelen.

3. Hecht niet aan je gedachten: Elke dag creëren we verhalen over de omstandigheden en gebeurtenissen om ons heen. Onderzoekers zeggen dat we ongeveer 60.000 gedachten per dag hebben! Hoe vermoeiend is dat? Hoe minder je je aan je gedachten hecht en ze laat passeren zonder ze te geloven en je door ze te laten beïnvloeden, hoe groter de kans dat je je de hele dag door vredig en ontspannen zult voelen.

4. Bereid een heerlijk ontbijt voor: In plaats van je ochtend te verspillen met het checken van je Facebook, ga je naar de keuken en bereid je een prachtig heerlijk (en voedzaam) ontbijt!

5. Ga 's ochtends hardlopen: Wat is een betere manier om de dag te beginnen dan met deze feel-good hormonen? Ga 's ochtends lekker hardlopen, voordat het weer te warm wordt, en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

6. Kijk naar iets moois: Een geweldige manier om je humeur te veranderen en automatisch rustiger en opgewekter te worden, is door naar iets moois te kijken. Misschien is het een bloem, misschien is het je man of vrouw, misschien is het een schilderij dat in je kamer hangt ... wat het ook is, neem even de tijd om de schoonheid ervan te waarderen. Je zult versteld staan ​​hoe snel deze tactiek werkt om je humeur te verbeteren!

7. Vraag jezelf af: "Hoe kan ik deze dag geweldig maken?": Het is een simpele vraag, maar het is zo krachtig. Door jezelf simpelweg af te vragen: "Hoe kan ik vandaag geweldig maken?" je doet jezelf beseffen dat je de controle hebt over hoe je dag verloopt en hoe je je erover voelt. Doe dan de dingen om het geweldig te maken!

8. Glimlach ongeacht: Zelfs als je het gevoel hebt dat je de hele dag in bed wilt blijven en wat aan het moppen bent, doe dat dan niet. Glimlach naar jezelf. Beter nog, kijk naar jezelf in de spiegel en lach naar jezelf. Het is het proberen waard!Onze Ambassadeurs