Gratis energiebesparende producten voor Blaricumse woningeigenaren

Geschreven door Redactie

De gemeente Blaricum biedt eigenaren van koopwoningen een waardebon aan ter waarde van 70,00 euro! De voucher is te gebruiken om het huis energiezuiniger te maken. Dat kan al met kleine aanpassingen, zoals een tochtstrip of een ledlamp.

Alle producten staan in de webshop van Duurzaam Bouwloket. Inwoners van Blaricum ontvangen hier ook een aparte brief over. Woningeigenaren die al energiebesparende maatregelen hebben laten toepassen of die al producten hebben gekocht voor het huis, kunnen tot 70,00 euro subsidie terugvragen. Het kan tot en met 31 maart 2021, dus wees er snel bij, want op=op!

Energie besparen is goed voor het klimaat én de portemonnee. De voucher wordt mogelijk gemaakt door de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van de rijksoverheid.

Via www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-rre-blaricum vind je meer informatie over de regeling, de voorwaarden en kunt u de vouchercode aanvragen. JE hebt drie opties:

- Gratis energiebesparende producten bestellen via een webshop t.w.v. € 70,-.
- Geld terug vragen (€ 70,-) voor maatregelen die u al hebt laten toepassen.
- Een afspraak met Energiecorporatie Hut van Mie voor een online advies op maat voor uw woonsituatie.

Op de website van Duurzaam Bouwloket vind je meer informatie. Woningbezitters kunnen de voucher inwisselen voor kleine maatregelen, maar ook voor grotere ingrepen zoals; vloer-, dak- of spouw isolatie, een zonneboiler, het vervangen van een kozijn met isolerend glas of een warmtepomp.

Onze Ambassadeurs