D66 Weesp start het jaar met een digitale bijeenkomst

Geschreven door Redactie

D66 Weesp start het nieuwe jaar met een digitale bijeenkomst op zaterdag 23 januari. Onder andere partijleden Rob Jetten, Attie Wang en Leon de Lange zullen aanwezig zijn om te praten over ontwikkelingen in Weesp, Amsterdam en het hele land. 

“Iedereen die de lokale politiek in Weesp en omgeving een warm hart toedraagt is van harte welkom,” schrijft de partij. De bijeenkomst is via Zoom bij te wonen en wordt gemodereerd. Weespers die aanwezig zijn kunnen live of via de chat vragen stellen aan de politici. 

Het anderhalf uur durende programma ziet er als volgt uit:

15.00-15.30 uur Saskia ter Kuile, fractievoorzitter D66 Weesp, heet iedereen van harte welkom en zit de sessie technisch voor;

15.30 - 15.45 uur Leon de Lange, wethouder van de gemeente Weesp voor onder andere de samenwerking met Amsterdam licht de stand van zaken van de bestuurlijke fusie met Amsterdam toe. Hoe ziet de toekomstige bestuurscommissie eruit en hoe kun je daaraan meedoen?

15.45 - 16.00 uur Attie Wang, de nieuwe voorzitter van de afdeling Amsterdam stelt zichzelf voor en licht de plannen voor de vereniging van D66 Amsterdam toe;

16.00 - 16.30 uur Rob Jetten, fractievoorzitter D66, over de speerpunten van D66 in het verkiezingsprogramma.

Meer informatie is te vinden op de website van D66 Weesp.


Onze Ambassadeurs