Laatste cijfers Weesper testgarage laten geen verbetering zien

Geschreven door Redactie

Na de feestdagen was het deze week weer drukker bij de corona-teststraat in Weesp. Ondanks de strengere lockdown ziet dokter Hans Burggraaff daarvan nog geen positieve gevolgen in de cijfers.

Deze week kwamen er 306 mensen naar de teststraat aan de Papelaan om een coronatest te laten doen. Van hen werden er 36 positief getest. Dat is een stijging ten opzichte van de week ervoor, toen er nog 25 van de totaal 268 mensen besmet bleken te zijn. 

Van het totale aantal mensen die getest werden bij de testgarage van dokter Burggraaff kwamen er 221 uit Weesp. 28 van hen bleken daadwerkelijk besmet te zijn. 

Vanavond om 19:00 uur is er weer een persconferentie over de coronamaatregelen en de stand van zaken. Versoepeling van de huidige maatregelen lijkt er niet in te zitten; afgelopen weekend lekte al uit dat de huidige lockdown waarschijnlijk met drie weken verlengd zal worden.


Onze Ambassadeurs