Ons Gooi sluit het jaar af met een nieuw platform: Ons Hilversum!

Geschreven door Redactie

Ons Gooi sluit 2020 af met een nieuw platform. Vanaf vandaag is ook Ons Hilversum een begrip in Nederland.

Ons Gooi is onderdeel van Ons Nieuws, een nieuwsgroep opgericht om diverse steden in Nederland te voorzien van nieuwsplatformen. Zo zijn er inmiddels platformen in Almere, Hoorn, 't Gooi, Lelystad, Zeewolde, Ermelo en Harderwijk. Ons Nieuws bestaat sinds 1 september 2018 en lanceert nu haar zesde platform: Ons Hilversum!

OnsHilversum.nl

Via OnsHilversum.nl wordt er dagelijks nieuws geschreven door de redactie. Ook is het mogelijk om zelf nieuws te schrijven. Komt er een evenement of wil je jouw mede-inwoners informeren over van alles en nog wat, het kan én mag. Ook commercieel over je schoonheidssalon, restaurant, garage, winkel, vereniging of stichting mag je schrijven. Informatie, acties, nieuwe producten of diensten of andere zaken mogen allemaal beschreven worden. Via OnsHilversum.nl/registreren kun je je eigen account aanmaken en zelf nieuws maken.

Krant

In Almere wordt er sinds september 2019 ook een maandelijkse huis-aan-huiskrant uitgebracht en in Lelystad sinds mei 2020. In alle regio's waar Ons Nieuws actief is wordt er bekeken of er ruimte is om een maandkrant uit te geven. De krant Ons Wolderwijd is ook laatst verschenen en wellicht is Ons Hilversum ook geschikt voor dé "feel-good" krant van Nederland?

Onze Ambassadeurs