Louise (18) uit Laren creëert een portaal naar de gemiste kermis

Geschreven door Redactie

Louise Babel heeft een kunstwerk voor het elektriciteitshuisje op ´Plein 1945´ gemaakt, onder begeleiding van grafisch kunstenaar Lars Bogaers.

Samen met wethouder Ton Stam bracht zij vandaag de sticker aan. Dit is het 4de elektriciteitshuisje in Laren dat gestickerd wordt met een kunstwerk van een lokale kunstenaar.

Deze keer heeft initiatiefnemer Monique Ijsselstijn contact gezocht met jongerencentrum Dynamic Arts voor een jong talent. Hieruit is Louise Babel naar voren gekomen. Als inspiratie is gebruik gemaakt van de kermis die ieder jaar in Laren wordt georganiseerd. Door middel van potlood en digitale creatieve middelen heeft Louise een weergave gecreëerd van de kermis van 2020. Ondanks de pandemie is er dus alsnog een aandenken aan het jaarlijks evenement.

Met behulp van organisaties zoals Dynamic Arts en Versa Welzijn worden projecten zoals deze opgezet om een connectie tussen Laren en de visie van de jeugd te maken. De sticker is gezien door het Larense Kermis comité, die het ontwerp en idee zo leuk vonden dat ze de sticker hebben gesponsord.

Onze Ambassadeurs