World Animal Protection

Geschreven door Redactie

Terwijl je trouwe viervoeter of gezellige kat lekker tegen je aan kruipt, zijn er veel dieren op de wereld die een heel ander leven leiden.

40 miljard varkens, koeien en kippen krijgen nooit die affectie. Sterker nog: velen voelen nooit gras of stro onder hun pootjes en zien nooit daglicht. Ze leven alleen in een kooi, of samen in een megastal, ervaren stress en lopen verwondingen op.

Voor deze dieren komt World Animal Protection in actie. Ook zij verdienen een stem en een beter leven. Via een campagne richten ze zich (samen met supporters) tot de financiële sector. Ze roep banken, verzekeraars en pensioenfondsen via een brief op om te stoppen met investeren in grootschalig dierenleed in de wereldwijde veehouderij. Al meer dan 30.000 dierenvrienden ondertekenden deze brief! Om deze campagne meer aandacht te geven, verspreiden ze de boodschap in december in Nederland. Om zoveel mogelijk zichtbaarheid te krijgen, hebben ze jouw hulp nodig!

1 december is het Giving Tuesday – de wereldwijde actiedag om goed te doen en anderen te helpen. Miljoenen mensen en duizenden organisaties komen dan in actie om de wereld beter en mooier te maken. Een mooi moment voor onze online collecte. Collecteer jij ook mee om de varkens, koeien en kippen in de wereldwijde vee-industrie een beter leven te geven? In twee stappen maak je jouw online collectebus aan. 

Met jouw collecte-opbrengst help je om nog meer mensen te bereiken tijdens de campagne in december. Ze geven de dieren in de intensieve veehouderij een gezicht via online advertenties, billboards, en reclame op televisie. Met jouw collecte-opbrengst kunnen we extra advertenties en zendtijd kopen. 

Maak hier jouw eigen collecte bus aan: https://worldanimalprotection.digicollect.nl





Onze Ambassadeurs