Volendammer neergeschoten in Almere, mogelijk wapen gevonden in Muiderberg

Geschreven door Redactie

Een Volendammer is vanmiddag gewond geraakt bij een schietpartij in Almere. Even later werd er in Muiderberg een groot stuk bos afgezet omdat hier mogelijk het wapen was gevonden waar mee werd geschoten.

De politie bevestigt dat er een voorwerp gevonden is dat mogelijk een vuurwapen is. In het gebied vloog een politie helikopter om het wapen te vinden en liepen er politie agenten rond in kogelwerende vesten om het wapen te vinden. Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland beaamt dit en geeft aan dat het vooral om een voorzorgsmaatregel gaat. 


Het bos is over de gehele lengte tot aan het viaduct afgezet. Het gaat om het bos tegenover de carpoolplaats in Muiderberg, direct aan de afrit van de A6.

Schietpartij 

Even na 17.00 uur vanmiddag raakte er iemand gewond bij een schietpartij op een industrieterrein in Almere Buiten. Na die schietpartij werd er gezocht naar een witte Caddy, die even later in de stad gevonden werd. 

De man die werd neergeschoten is een Volendammer. Hij werkt bij Jonk Sierbestrating, dat een filiaal heeft op het terrein waar de schietpartij plaatsvond. Hij zou door meerdere kogels geraakt zijn en in het AMC liggen.

Onze Ambassadeurs