Muiderbergse jeugd vermaakt zich uitstekend op strand

Geschreven door Redactie

Kinderen hebben zich de afgelopen dagen sportief kunnen uitleven op het strand van Muiderberg. Nabij strandtent De Zeemeeuw organiseerde Gooise Meren Beweegt activiteiten voor kinderen tussen 8 en 12 jaar.

Vorig jaar werd voor het eerst een beachevent voor jong en oud georganiseerd. Vanwege het coronavirus is dit jaar gekozen voor een kleinere variant voor alleen de kinderen. Zij gingen suppen, kanoën, dansen, touwtrekken, speelden jeu de boules en netspellen, zoals volleybal. De oudere kinderen mochten zelfs boogschieten. "Het is een goede start van zomer", vertelt Claudia Niewohner van Gooise Meren Beweegt.

Overigens hoeft de jeugd zich deze zomer niet te vervelen, want er is een mooi zomeraanbod. Het programma is te vinden op www.gooisemerenbeweegt.nl. Volgend jaar staat het beachevent voor groot en klein weer op de agenda.


Onze Ambassadeurs